FORELLER NATUREL

FORELLER NATUREL

Fiskemadlavning behøver ikke være så svært. Faktisk er en af de mest guddommelige spiser foreller grillet naturel med salt, peber og dild serveret med en kølig hvedeøl – præcis som de urgamle bayerske traditioner foreskriver det. Af Jens Bursell  ...

Tre slags julesild

Tre slags julesild

Sildesæsonen er i fuld gang – både ved vandet og bordene. Her får du tre spændende julesild, som kan pryde ethvert julebord. God appetit. Af Nikolaj Iversen TRE AF MINE YNDLINGS SILDRETTER til et julebord er den russiske rødbedesild med peberrod, den italienske...

Stegte maltsild i øllage

Stegte maltsild i øllage

De kolde måneder er ensbetydende med sild. Både sildefiskeri og masser af sild på julefrokostbordene. – Og øl hænger naturligt sammen med serveringen af sild. Her får du Nikolaj Iversens version, hvor der ikke alene skal drikkes øl til, men hvor der er malt i silden...

Guf med guf indeni

Guf med guf indeni

Paneret rødspætte er en kongespise – og hvis man først fylder den med kammuslinger og andet godt, inden den ryger i ovnen – ja så bliver det kun endnu bedre Af Nikolaj Iversen, Restaurant Store Børs EFTER EN GOD DAG PÅ VANDET, hvor man har en køleboks med fine...

Stegt haj på den ufede måde

Stegt haj på den ufede måde

Hvad stiller man lige op når man har fanget sin første pighaj. Det spørgsmål måtte vores kok, Nikolaj Iversen, stille sig selv for nylig, da han fangede sin første pighaj. Her får du svaret. Af Nikolaj Iversen, Store Børs Estragon sauce 1 stk....

Makrelhapsere

Makrelhapsere

I august kan der være godt gang i makrellerne. Her giver kokken og lystfiskeren, Nikolaj Iversen, dig en lækker måde at servere små benløse makrelhapsere til forret, hovedret eller bare en lille snack på terrassen. Af Nikolaj Iversen, Store Børs ...

Multe på menu’en

Multe på menu’en

Nikolaj Iversen er kok og ejer af gourmet restauranten Store børs i Roskilde. Desuden er han ivrig lystfisker. Når det endelig er multesæson, er han ikke i tvivl om, hvordan fiskene skal tilberedes. Multen skal selvfølgelig på grillen. Her får du en af hans...

En gastronomisk odyssé på sundet

En gastronomisk odyssé på sundet

Der er ikke noget som en stærk, kold porter til at krydre den kolde havluft med. Det skulle da lige være, når den akkompagneres med friskfanget fisk tilberedt i kabyssen. Følg med Carlsbergs Fiskeklub – og folkene bag Wiibroe på en frisk havtur, hvor Carlsbergs...

Øl & fisk

Øl & fisk

De fleste lystfiskere kan godt stå og få lyst til en forfriskende øl, når waders, sweatere og ikke mindst det gode fiskeri giver varme røde kinder. Og øl er jo dejligt som forfriskning, men faktisk kan øl meget mere end det. Det kan være det helt rigtige valg til din...

Karate torsk

Karate torsk

Wasabi paneret torsk med japansk mayo og glaserede rødbeder er en enkel ret, som giver den klassiske danske torsk med rødbeder og peberod et gedigent japansk karate spark. Af Jakob Hessel Andersen   ...