FISK & FRI – I TOPFORM SIDEN 1982

Fisk & Fri er Danmarks største uafhængige lystfiskermagasin – og siden bladet udkom for første gang i sommeren 1982, har vi haft en unik position som landes førende medie inden for lystfiskeri.

I dag er vores fornemmeste opgave er at underholde dig på skærmen – samt inspirere dig til at komme ud i naturen og få en masse fantastiske oplevelser med fiskestangen ude ved vandene. Siden starten i firserne har vi leveret masser af inspirerende stof fra ind- og udland til de danske lystfiskere. Vi har altid sat en ære i at være de første med nye vande, hotte fiskepladser, nye destinationer – samt sensationerne, de største fisk og de bedste fotos. Tilsvarende gælder det alle de nye metoder og teknikker, der gør dit fiskeri lettere og mere effektivt. I dag er Fisk & Fri derfor kendt af enhver dansk lystfisker – og vi har ry for at være et af de mest trendsættende lystfiskermagasiner i Europa. Med Fisk & Fri kan du derfor være sikker på altid at have fingeren på pulsen og være på forkant med udviklingen.

Et er alle de mange aktuelle nyheder, artikler og videoer, som vi løbende lægger op på fiskogfri.dk. På hjemmesiden finder du også Danmarks ubestridt største on-line artikel arkiv med mange hundrede artikler med alt, hvad der er værd at vide om de forskellige former for lystfiskeri – både i Danmark og udlandet. Det betyder, at du kan bruge fiskogfri.dk som et værdifuldt opslagsværk, hvor du altid kan finde inspirerende læsning og lærerige artikler om netop de former for lystfiskeri, der interesserer dig allermest. Og – der vil løbende komme mange flere artikler fra Fisk & Fri´s arkiver on-line.

Fisk & Fri er dog andet og meget mere end bare fiskeglæde, inspiration og viden. Gennem mange år har vi haft en stærk tradition for at rejse de vigtige debatter – og følge dem til dørs med åbne facebook diskussioner, hvor alle – uanset observans – kan sige deres mening. På fiskogfri.dk vil du derfor fortsat kunne finde kritisk journalistik som gør en forskel – ikke blot for dansk lystfiskeri, men også for den danske natur – og det danske samfund.

I perioden fra 1982 til 2019 er der udgivet 360 numre af det trykte magasin Fisk & Fri, men i 2019 konverterede Fisk & Fri til et 100 % digitalt medie med udgangspunkt i fiskogfri.dk. Herfra vil vi føre Fisk & Fri sikkert ind i de næste årtiers digitale landskaber med masser af nyheder, artikler og videoer, som giver dig en på opleveren og samtidig gør dig til en bedre lystfisker.

Tilmeld dig straks vores nyhedsbrev – samt følg os på facebook, instagram og youtube, så vi kan give dig besked hver eneste gang, vi uploader nyheder, artikler, videoer eller podcasts på fiskogfri.dk.

 

Vi ses derude – Jens Bursell, chefredaktør

 

Artikler, debatindlæg og videoer fra eksterne skribenter formidler deres personlige holdninger, der ikke nødvendigvis er sammenfaldende med Fisk & Fris holdninger.

Vil du skrive for Fisk & Fri?

Er du god til at skrive og fotografere – send os en mail med dine artikel ideer.

Artikelarkiv

Læs mere end 400 artikler gratis!

HAR DU EN SJOV VIDEO?

Film din fangst eller en sjov oplevelse – og send den til redaktionen.

HAR DU FANGET EN STOR FISK?

Send os din historie og et godt foto inden du lægger den på facebook.

Sport Dres fiskegrej
Spar Lystfiskeri - fladfisk
Sölv
Owner trekroge med 30 % rabat
Pantaenius bådforsikringer
Kinetic Fiskecup 2024
Sportex
Sport Dres fiskegrej