COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK

Når du går ind på fiskogfri.dk og tilmelder dig nyhedsbrevet eller accepterer brugen af de cookies, som optimerer din oplevelse af hjemmesiden, bliver der indsamlet oplysninger om dig.
Herunder kan du se hvilke informationer vi indsamler samt formålet dermed – plus hvem der har adgang til oplysningerne.

Nyhedsbrev

Hvis du tilmelder dig Fisk & Fris nyhedsbrev, så giver du Fisk & Fri lov til at sende dig emails med både redaktionelt stof samt en begrænset mængde af reklame fra Fisk & Fris betalende annoncører. Du kan til enhver tid framelde dig vores nyhedsbrev. Dette kan du gøre ved at følge linket i bunden af hvert enkelt nyhedsbrev. De oplysninger du giver ved tilmelding af nyhedsbrevet bliver ikke videregivet til andre.

Cookies

På www.fiskogfri.dk anvender vi cookies, som gemmes på den enhed du benytter til at tilgå hjemmesiden med. Formålet er at genkende dig som besøgende, huske specielle indstillinger samt udføre statistik og målrette indhold.
Du har mulighed for både at slette cookies samt blokere for dem. Hvis du vælger at slette dine cookies eller blokere for dem, kan du risikere, at fiskogfri.dk ikke fungerer optimalt. Du kan eksempelvis blive udsat for at samme pop-up bliver vist mange gange i træk, hvilket kan være irriterende. På fiskogfri.dk indsamler vi statistik ved hjælp af tredjeparts cookies fra Google og Facebook.

Personoplysninger

Personoplysninger er oplysninger som i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du bruger fiskogfri.dk indsamler og behandler vi sådanne oplysninger. Det sker, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller ved brug af andre af vores services. Vi indsamler og behandler følgende type af information: Et unikt ID og tekniske oplysninger om den enhed, du tilgår siden med – herunder oplysninger om skærmopløsning, hvilket styresystem du bruger samt din IP-adresse. Derudover indsamler vi oplysninger om hvilke sider på fiskogfri.dk du besøger, samt hvor lang tid du bruger på de forskellige sider.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, indtaster du selv dine oplysninger, og giver samtidig samtykke til, at fiskogfri.dk må sende dig emails. Hvis du framelder dig vores nyhedsbrev bliver alle oplysninger om dig automatisk slettet og fjernet fra vores kartotek.
Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.
Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig indhold, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som fx at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke sider du klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til at optimere din oplevelse på fiskogfri.dk
Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: jb@fiskogfri.dk.
Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Vil du skrive for Fisk & Fri?

Er du god til at skrive og fotografere – send os en mail med dine artikel ideer.

HAR DU FANGET EN STOR FISK?

Send os din historie og et godt foto inden du lægger den på facebook.

Artikelarkiv

Læs mere end 400 artikler gratis!

HAR DU EN SJOV VIDEO?

Film din fangst eller en sjov oplevelse – og send den til redaktionen.

Sport Dres februar 2020
Rhino Claw Connector banner
Spar Lystfiskeri version2
Abonner på Fisk og Fris youtube kanal her
Westin kystagn til havørred
Geddefeber af Jens Bursell