Spinnere er super effektive til både ørred og laks i åen, men dem du køber fra fabrikken har normalt alle den ulempe, at krogene er alt for store til at give en god penetration og dermed en høj landingsrate. Men – det er heldigvis let at gøre noget ved, for med en simpel Claw Connector, der er en slags kurvet metalbøjle, som krogen er monteret i, er det muligt at bruge markant mindre kroge, der giver dig mange flere fisk. En anden fordel ved de små kroge på claw connectoren er, at de skader fisken mindre, fordi de små dimensioner og mindre modhager laver markant mindre sår – og er lettere at få ud.

I denne video tager Jens Bursell dig med på bækørredfiskeri i åen for at vise dig, hvor simpelt det er at fiske med en claw connector. Det adskiller sig faktisk overhodet ikke fra det normale fiskeri – udover at du skal sætte din claw connector fast med en springring, der hvor den originale store krog havde siddet. Metoden kan naturligvis bruges med de samme fordele til havørred og laks – både på normale – og kondomspinnere. Videoen er på engelsk. Læs mere om claw connectors i åen her – samt om claw connectors til kondomspinnere her  I denne artikel får også en masse info om claw connectors til kystfiskeri.

Se en video, hvor det vises, hvordan man lever sin egen claw connector til kystblink og gennemløbere her. Claw connectors til spinnere laves efter helt samme princip som claw connectors til plade- og trådblink. 

Du kan købe færdigtlavede claw connectors til spinnere her – og hvis du vil lave dem selv, kan du også købe et sæt med alle materialerne her.

Husk at abonnere på Fisk & Fris YouTube-kanal – det er gratis.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This