Med en Claw Connector kan du super let øge din landingsrate med cirka 50 % – uanset, om du fisker efter ørred eller regnbueørred. Systemet, der også kan bruges til fx gedde, sandart og laks med de rette kroge, kan bruges til alle typer af hardbaits – lige fra pladeblink og gennemløbere til spinnere og woblere.

Tidligere var Claw Connectors noget, som du måtte lave selv, men nu har Rhino/Zebco Europe – i samarbejde med manden bag systemet Jens Bursell – lanceret 100% færdigtlavede Claw Connectors med kroge og det hele monteret på forhånd. Alt hvad du nu blot skal gøre er at montere din Claw Connector på dit pladeblink med den springring, som i forvejen sidder der – eller binde den for enden af din gennemløber – præcis som du ville gøre det med en normal krog . Lettere kan det ikke blive.

De nye Claw Connectors fra Rhino fås i fire størrelser færdigt monteret med en trekrog i hhv str. 12, 10., 8 eller 6. Du kan altså vælge lige præcis den krogstørrelse, som du selv synes bedst om. Og når krogen er slidt eller blevet sløv, så kan du blot skifte til din egen personlige ynglingskrog. Når du gør det, så husk at vende krogen som vist på fotoet eller som demonstreret i videoen nedenfor. Det giver nemlig en lidt højre landingsrate. Vi kan anbefale Owner ST 36 BC X, der er ekstremt velfungerende og velgennemtestet til netop dette formål. Alle Claw Connectors er monteret med en  ambulancerød tungstens perle, for at sikre den rette afbalancering af agnen. 

Du kan læse om, hvorfor Claw Connectors øger din landingsrate i artiklen her – og du kan se en video om bl.a. hvordan de monteres her.  Dette vil blive suppeleret med endnu en ny kortere instruktionsvideo inden for et par uger fra nu.

Systemet er for nylig blevet testet af et gæng tyske kystfiskere, hvis landingsrate blev forøget med 50 %, på en weekendtur, hvor de havde masser af kontakter både med normale montager samt med Claw Connectors. Dette fiskeri er blevet dokumenteret på en video, der udkommer om et par uger.

Du kan købe de første Claw Connectors, der er kommet til Danmark på releaserigshop.com – hvor der er både Claw Connectors til gennemløbsblink samt pladeblink/trådblink/spinnere. På releaserigshop.com kan du også som det eneste sted købe speciallavede In-line Claw Beads af biologisk nedbrydeligt plast i transparent samt specialfarver som fx rød og orange, som strikepoint.

Inden for kort tid vil du kunne få færdigtlavede Claw Connectors fra Rhino i alle landets førende grejbutikker.

Prisen er 49 kroner for en Claw Connector med krog. Selve Claw Connectoren varer noget, der minder om evigt – og krogen kan let skiftes med en springring. For let at kunne skifte de små springringe i str. 1 er det vigtigt, at du har en meget lille springringstang – fx Savage Gear Mini Splitring and Braid cutter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This