Amerikanske Berkley, der netop har introduceret den nye omfattende Berkley URBN-serie af specialstænger til moderne ”Streetfishing”, har ligeledes inkluderet en bred vifte af lækkert gear og tilbehør i samme produktserie.

Berkley URBN-serien dækker således også over et bredt system af tasker som eksempelvis Hip Packs, Sling Bags, Back Packs, Waist Bags, Rod Tubes og en masse andre gennemtænkte taskesystemer i et moderne og råt URBN Camo design. Derudover finder man i samme serie både fleksible Flip Nets, Stash Nets, special-målebånd, rod-socks, og polaroid-solbriller, samt en specialserie af Tungsten Jighoveder, Bullet Weights, Dropshot Weights, Bottom Weights, samt flere forskellige varianter af flotte og iøjnefaldende softbaits.

Med Berkley URBN-serien er du således dækket ind til en masse spændende varieret fiskeri, uanset om målet er aborrer, sandarter eller gedder i byernes søer og kanaler, eller om det er torsk på havnemolerne i eksempelvis Århus og København.

  • Bredt udvalg til varieret fiskeri
  • Kompakte og gennemtænkte designs for optimal transport og anvendelse
  • Street Style kosmetik

Kigger man nærmere på sortimentet er den mest nyskabende stykke grej helt klar det teleskopiske og ekstremt langskaftede Stash Net, som redaktionen har testet den sidste måneds tid under praktisk fiskeri. Det er simpelthen lavet til at skovle fisk op fra en høj kajkant eller lignende. Langskaftede pandenet er der intet nyt i – men et lave så langskaftet et teleskopisk net, som samtidig er så velfungerende i praksis, det er godt gået. Skaftet er 2,8 meter i fuldt udfoldet tilstand og samlingerne fungerer godt også under belastning – uden at sætte sig fast. Har man brug for et kortere skaft er det let at skyde frem/tilbage – og håndtere ved at holde skaftet på den faste del. En god detaljer er, at fronten af nettet er vinklet opad, hvilket gør det lettere at ”skovle” en fisk i nettet, når der er langt ned til vandet. Også godt tænkt. Skaftet koster 599 vejl ud – og selv nettet har en pris på 259 kroner.

Ud over art være oplagt til mole og bådfiskeri efter mindre fisk op til 3-4 kilo, så er det også et perfekt net til eksempelvis medefiskeri efter suder, brasen og andre mellemstore fredfisk. Se nettet i action i vores nyligt publicerede suderfilm her.

Se hele sortimentet hos førende forhandlere landet over. Yderligere forhandlerinfo kan fås hos Pure Fishing Danmark på tlf. 86 44 78 99.

Berkley URBN Stash Net

Berkley URBN Stash Net

Berkley URBN Stash Net handle

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This