Den legendariske kystfisker Michael Stryger var manden, der opfandt det første rotationsblink med kasteklump for over 25 år siden – et koncept der sidenhen har dannet forbillede for en lang række kendte danske kystblink.

Det første blink af denne type fra Michaels Strygers hånd hed V6 – et blink der nu er blevet seriefremstillet, så alle danske kystfiskere kan nyde godt af den originale havørredmagnet.

Den nye version af V6 har meget passende fået navnet Strygeren – opkaldt efter Michael Stryger. Her er tale om et dansk produceret og malet kystblink, som er virkelig effektivt ved fiskeri med mange spinstop, hvor blinket mens det roterer, flakser skævt ud til siderne under selve spinstoppet. Dette ikoniske blink har rigtig mange store fisk på samvittigheden – især fra området omkring Møn, hvor Micahel Stryger boede gennem mange år og derfor fiskede rigtig meget. Til at starte med kommer den i en 24 grams version, men lettere versioner vil komme til på sigt. Du kan læse meget mere om Michael Stryger her på fiskogfri.dk

Prisen er 69,95 kroner – set hos Sport Dres.

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This