STRIKER CAST er en kastbar fishfinder, der leverer trådløst ekkolod til din smartphone eller tablet ud til 60 meters afstand, så du kan få alle fordelene ved et ekkolod – selv uden at have en båd. Striker Cast er en alsidig ekkolodsenhed, som lystfiskere kan tage med sig overalt. Alt hvad du skal gøre er at montere den for enden af linen på din fiskeline – og kaste den ud for at se fisk og strukturer i skarpe detaljer i den gratis Striker Cast-app, der er kompatibel med både Apple®- og Android™ enheder. Med Striker Cast kan lystfiskere endda oprette deres egne fiskekort for at få et endnu mere detaljeret overblik over det område, som de fisker.

Striker Cast er designet til både ferskvand og saltvand samt til isfiskeri. Den leverer en fremragende ekkolodsydelse på både lavt og dybt vand – fra mindre end 60 centimeter til 45 meters dybde, og den kan trådløst streame ekkolods- og vandtemperaturdata fra op til 200 meter væk. Den leverer letforståelige traditionelle 2-D ekkolods- og isfiskerblitztilstande med justeringsindstillinger for følsomhed, rækkevidde mm.

Med en indbygget GPS, kan du oprette deres egne kort med dybdekurver på 1 fod – og gemme de fiskespots, som du finder ved hjælp af Quickdraw Contours-software – et gratis, brugervenligt værktøj, der giver brugerne mulighed for øjeblikkeligt at oprette et personligt HD-kort på ethvert vandområde. De indsamlede data kan gemmes i Striker Cast-appen, og du kan uploade, downloade eller gennemse indsamlede Quickdraw Contours-data fra andre brugere fra Garmins Quickdraw™ Community.

Striker Cast er let at kaste, bygget til at holde, og bør anvendes med en fiskeline på mindst 9 kilos brudstyrke. Den strømsmarte Striker Cast tændes automatisk, når den flyder i vand og slukker, når den ikke gør. Den har et indbygget USB-genopladeligt batteri, der holder i mere end 10 timer mellem opladningerne. Striker er vandtæt i henhold til IPX6- og IPX7-standarder.

Striker Cast fås nu i to versioner: Striker Cast GPS med en vejledende pris på DKK 1.599 og Striker Cast uden GPS, som har en vejledende pris på DKK 1.099. Få flere oplysninger om Striker Cast her.

 

Striker Cast kastes ud med din fiskestang, hvorefter du kan spinne ind og se hvordan der ser ud under overfalden

Striker Cast kastes ud med din fiskestang, hvorefter du kan spinne ind og se hvordan der ser ud under overfladen.

 

Med Striker Cast ser du ekkolodsbilledet på din smartphone.

Med Striker Cast ser du ekkolodsbilledet på din smartphone.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This