Hvis du er til high-end prædatorstænger i absolut topklasse, så er der spændende nyt til dig. I oktober 2022 vandt de kompromisløse prædatorstænger Nobun fra tyske Sportex – prisen ”Best New product Award” i kategorien stænger til den store internationale grejmesse EFFTEX. Og nu er stængerne på vej til Danmark.

Udover at være nogle helt suverænt lette og hurtige stænger bygget på Helicore klinger af T1100 kulfiber blandet med epoxy resin, er det især stængernes håndtag, der har vakt opsigt: Det specielle ved stangen er blandt andet, at hjulfæstets relative position kan bevæges frem og tilbage, så man kan justere hjulets eksakte placering for at få den helt perfekte balance, som ofte skal til for at lave de lidt mere krævende specialkast – eksempelvis underhåndkast helt ind under grene eller lignende. I praksis er det baghåndtages længde, der kan justeres, hvorved hjulets relative placering ændres.

Med en unik kombination af FUJI Titanium øjer, kulfiber hjulfæste og –grips er Nobun spinnestængerne ekstremt lette, samtidig med, at de ligger perfekt i hånden. Den ekstra hurtige aktion gør det lettere at twitche perfekt liv i agnen, og hjælper til at få en ekstremt god føling – ikke blot med agnen, men også med fisken, når den hugger. Uanset om du jigger, fisker vertikalt eller praktiserer en doven sink & draw teknik, kan du mærke alt, hvad der foregår for enden af linen.

Stængerne, der har en suveræn kaste- og fightkomfort, fås i både fastspole- og trigger/baitcaster versioner samt modeller med forskellige længder fra 6,1 – 9 fod. De kaster agn fra 5 til 100 gram. Priserne starter ved 6599 kroner.

Du kan læse mere om Nobun Spin serien fra Sportex her.

 

Tohatsu

 

Sportex Nobun Spin

Sportex Nobun Spin

Sportex Nobun Spin

                                                                                                                                                                                         Sportex Nobun Spin

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This