Med udgangspunkt i arven fra GPSMAP 78-serien introducerer GPSMAP 79s et helt nyt design med moderne displayfunktioner, der understøtter valgfrie BlueChart® g3-søkort for at forbedre navigationen på åbent vand. Enheden er robust og flydende – specialbygget til det hårde liv på havet.

– Uanset om den bruges som backup-løsning til anden marineelektronik ombord eller anvendes som eneste navigationsenhed, giver GPSMAP 79s en række vigtige værktøjer, som enhver bør have ved hånden, når de forlader kysten, siger Dan Bartel fra Garmin. – Sammen med et nyt design, let forståelige kort og moderne funktioner tilbyder GPSMAP 79-serien helt klart en mere effektiv navigation på vandet.

Forbedret navigation

GPSMAP 79s leveres med et indbygget verdensomspændende basemap og understøttes af søkort, der kan downloades. Ud over et 3-akset vippekompenseret kompas bruger GPSMAP 79s pålidelige GNSS data, der understøttes af flere konstellationer, som giver sejlere adgang til data over hele verden.

Skarpt display

Uanset forholdene forhindrer GPSMAP 79s tildugning og forbedrer kontrasten på skærmen takket være en større optisk-bundet skærm med 2,5 gange højere opløsning end dens forgænger. Det nye, transflekterende farvedisplay med ridsefast glas, er er specielt designet til livet på vandet, og gør det lettere at aflæse displayet i sollys. Enheden har op til 19 timers batterilevetid og kan lagre op til 10.000 waypoints samt 250 ruter. Den vejledende pris er 2.699 kroner.

Hvis du vil vide mere om GPSMAP 79s og Garmins fulde udvalg af håndholdte marine-GPS’er, så klik her.

For syvende år i træk blev Garmin for nylig kåret til årets producent af National Marine Electronics Association (NMEA). Du kan følge Garmin på facebook.com/garmindanmarkinstagram.com/garmindenmark eller Garmin Youtube.

 

Jans Lystfiskershop

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This