DX-V er navnet på en ny lækker serie elmotorer fra Rhino. – Målet var klart fra starten – nemlig at producere en motor, hvor vi har kombineret de gamle velgennemtestede teknologier med den nye pulse width modulation (PWM) teknologi for at få en fuldstændig trinløs justering af farten på en meget energieffektiv måde

Motorerne er forsynet med sikringer og et stort informationsdisplay, hvor man kan se status på spænding, powerlevel og andre nyttige informationer. DX-V er endvidere forsynet med USB til opladning af lygter og smartphones. Motorbenet er fremstillet af rustfrit stål, hvilket ud over god korrosionsbestandighed giver en super stærk konstruktion.

Med et teleskopisk håndtag, der kan vinkles, mens farten kontrolleres trinløst, er det let at sejle både forlæns og baglæns. Motoren kan med en robust klapmekanisme foldes, dybdegangen på motorbenet kan let justeres og med en speciel ”weedless” konstruktion af propellen, kan man også uden problemer sejle igennem vandplanter.

 

Rhino DX-V

Andreas Gawenat, der gennem mere end tyve år har udviklet motorer for Rhino er virkelig godt tilfreds med resultatet: – Med DX-V har vi fået kombineret det bedste fra de driftsikre og velgennemtestede VX´ere med helt nye teknologier, der løfter funktionaliteten op på et nyt niveau til en attraktiv pris. Den super effektive neodymium magnet technology, som finds på alle Rhino elmotorer over 60 lbs thrust er integreret i DX68V.

DX-V findes I tre størrelser:

12V 35lbs thrust, 380W power input

12V 55lbs thrust, 600W power input

12V 68lbs thrust, 510W power input

– samt modellen DX55V med et ekstra langt motorben på 91 centimeter. Prisen ligger fra 3200 til 4619 kroner

  Læs mere her.

 

Boatshow 2023

 

De nye Rhino DX-V elmogtorer kan bruges til mange former for fiskeri,

De nye Rhino DX-V elmotorer kan bruges til mange former for fiskeri.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This