På de fleste fisketure og rejser har man brug for en vanddunk, men hvorfor ikke vælge en dunk, der også kan rense vandet, hvorved du på ture til ferskvand kan spare vægten af vand i dunken. Vandfilter- og flaske i ét kan derfor i mange tilfælde en smart løsning.

Det indbyggede filter renser dit drikkevand og fjerner vandbårne virusser, samt kemikalier, pesticider, tungmetaller, mikroplast og andre uvelkomne partikler. Drik fra vandløb, vandhanen på hotelværelset og ferskvandssøer uden bekymring!

Grayl Geopress Purifier Bottle er en smart drikkeflaske på 710 ml., der sørger for rent drikkevand på ferier, fisketure og backpacker-eventyr. Et innovativt og let-anvendeligt pressesystem leverer frisk drikkevand på blot 8 sekunder fra selv de mest tvivlsomme kilder.

Grayl Geopress består af:

 1. en slidstærk yderflaske
 2. en klar og gennemsigtig inderflaske
 3. et udskifteligt rensefilter, der er integreret med inderflasken
 4. selve skruelåget, der drikkes af

Rent drikkevand på 8 sekunder: Hele 710 ml. beskidt drikkevand kan filtreres til rent drikkevand på blot 8 sekunder. Det sker ved, at yderflasken adskilles fra inderflasken, og den fyldes med vand fra kilden. Herefter placeres inderflasken (med låg og rensefilter skruet på) ned i yderflasken – og der presses nedad! Det er denne proces, der skubber det beskidte vand op igennem filteret. I rensefilteret fjernes virus og partikler ved hjælp af molekylære magneter og aktivt kulstof. Kulstoffet er også med til at modarbejde dårlig smag og lugt fra vandet.

Grayl har også tilføjet et par fede detaljer, som fx pressepuder på skruelåget, der gør det lettere at presse flasken ned, og et lille håndtag, der bruges til at hægte flasken på en taske med en karabin. Desuden, er der tilføjet en slidstærk friktionsbelægning i udsatte zoner, som f.eks. på yderflaskens omslag og under flasken. Selve flasken er hårdfør og er blevet testet til at kunne modstå fald på 3 meter, mens flasken var fyldt vand. Filterets levetid er testet til 350 cyklusser (dvs. 250 liter), hvorefter det anbefales at skifte det ud.

En smart og praktisk rejse- og turmakker, der kan komme én til gode på alskens forskellige eventyr. Vægten er blot 450 gram.

Detaljer:

 • Kapacitet: 710 ml.
 • Højde: 26,5 cm.
 • Diameter: 8,6 cm.
 • Udskifteligt rensefilter
 • Inderflaske, yderflaske og skruelåg
 • Håndtag til karabiner
 • Fjerner: vandbårne patogener (99.99% af virus, 99.9999% af baktierer, 99.99% of protosoriske cyster), inkl. Rotavirus, Hepatitis A, Norovirus, Giardiasis, Cryptosporidium, E. Coli, Cholera, Salmonella, Dysentery, m.fl., og partikler (kemikalier, tungmetaller, mikroplast, pesticider)
 • Forbedrer lugt og smag ved beskidt drikkevand

Set hos Friluftsland til 799 kroner.

 

  Modtag fiskepost med nye artikler

  Nu er du tilmeldt.

  Share This