PRESSEMEDDELSE: Raymarine har netop lanceret en ny high-end plotter – Axiom2 XL, der er en  avanceret serie af Glass Bridge kortplottere til større både og integrerede løsninger ved styrepulten. Axiom 2 XL, som er den største og mest kraftfulde navigationsskærm i den prisvindende Axiom familie, tilbyder fremragende ydelse og den elegante enkelhed ved Raymarines LightHouse-operativsystem.

Axiom 2 XL porteføljen fås i størrelserne 16, 19, 22 og 24 tommer. Hvert display har Raymarines eksklusive, nanocoatede HydroToughTM-skærmteknologi, der er vand- og olievisende for at få en pålidelig betjening af touchskærmen under de mest udfordrende forhold. De nye skærme er designet omkring en ny 6-core processor, der tilbyder responsiv ydeevne og en 30 % stigning i navigationssøkortets hastighed og gengivelse. For kunder, der ønsker at skabe en Glass Bridge løsning ved styrepladsen, tilbyder Axiom 2 XL omfattende netværks- og videomuligheder, herunder NMEA2000 og tre strømførende ethernet-porte til integration af flere Axiomskærme, videokameraer, radar og sonarmoduler. Disse højtydende kortplotterskærme har også udvidede multimediefunktioner, herunder analog lydudgang, HDMI-indgang/-udgang og touchskærm til gennemføring, til integration af PC applikationer om bord, motorgrænseflader og løsninger med digital omskiftning.

– Vores anden generations Axiom XL-serie er et mesterværk inden for design og teknik, siger Grégoire Outters, General Manager, Raymarine. – Præcisionsbaseret kant-til-kant glaskonstruktion, den smukke, lysstærke skærm og den dramatiske øgning af processorens kraft gør Axiom 2 XL til det smarte valg for system integratorer og bådebyggere.

Axiom 2 XL familien er nu på markedet gennem Raymarines globale netværk af forhandlere af marineelektronik. Prisen på Axiom 2 XL starter ved 52,076 kroner.

 

Jans Lystfiskershop

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This