Daiwa har i mange år lavet topkvalitetsstænger til de krævende prædatorfiskere i japansk topkvalitet. Den nye range af Prorex AGS stænger, der dækker hele spektret af dansk prædtorfiskeri med kunstagn, er ingen undtagelse – og kendetegnes ved lette, stive og følsomme klinger med en udpræget topaktion

Materialet SVF nanoplus sikrer lav vægt samt høj svingningsstabilitet, der øger præcisionen – godt hjulpet af X45 konstruktionen, som modvirker, at stangen vrider sig om sin egen akse. På trods af klingens høje styrke, giver den en virkelig god føling med agnens bevægelser derude, og med den perfekte V-joint spigotferrule sikres en ubrudt kurve på stangen selv under høj belastning, når der fightes store fisk.

Stangen er monteret med Daiwas super lette AGS kulfiber øjer, som er markant lettere og mere fleksible end traditionelle stangøjer – hvilket ikke blot giver en lettere, men også mere følsom stang. Air Sensor hjulholderen giver et godt og behageligt greb. Modellerne op til 7,7 fod har ret korte Split-grip EVA håndtag, mens håndtagene på stængerne over 8 fod er noget længere – alt sammen for at optimere balancen samt stangens kasteevne til de forskellige typer af fiskeri stængerne er beregnet til.

Der er i alt otte forskellige stænger i serien, der dækker alt fra finnessefiskeri med 7 fod og 3-15 gram til 8,6 fod og 40-120 gram. Priserne for stængerne, der er forsynet med krogholder – svinger fra 1949 – 2399 kroner.

Du kan følge Daiwa Scandinavia på Facebook og Instagram

 

Daiwa Prorex AGS serien fåes i otte varianter, der dækker de fleste former for prædatorfiskeri med kusntagn.

Daiwa Prorex AGS serien fåes i otte varianter, der dækker de fleste former for prædatorfiskeri med kunstagn.

 

Hvidovre Sport

 

AGS øjerne af kulfiber bidrager til at gøre stangen markant lettere - og mere fleksibel.

                                                                                            AGS øjerne af kulfiber bidrager til at gøre stangen markant lettere – og mere fleksibel.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This