Radical Boilies har igennem mange år leveret lækre boilies til karpe og specimenfiskerne – og de bliver konstant forbedret samt finpudset. Et af de nyeste skud på stammen af storfangende agn er Pinapple Zombie, der er en opgraderet version af den velkendte Yellow Zombie, som efterhånden har landet et utal af store karper landet over.

De nye boilie, som er lavet uden kunstige konserveringsmidler og farver, kommer i nogle emballager, der er mere miljøvenlige og indeholder mindre plastic end de traditionelle gamle plastposer. Pineapple Zombie indeholder stadig ægte frugtpartikler som fx frysetørret annanas, men er nu gjort endnu mere attraktive med frugt nektar, der giver mixet en meget speciel aroma og god cremet eftersmag, som karperne er vilde med.

Pineapple Zombie virker super hele året, og takket være sine indgredienser og struktur, virker boilien også helt perfekt i selv midt om vinteren. Proteinerne i boilien, der fås i 16 og 20 mm, er let fordøjelige selv ved lave temperaturer. Prisen er 89 kroner for et kilo, og de kan fås i de fleste grejbutikker.

Pineapple Zombie fra Radical Boilies

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This