Stængerne fra amerikanske Penn er bygget på super-robuste og stærke klinger, der er udviklet til krævende fiskeri over hele verden – og med den nye Penn Regiment III Solid Carbon-serie, slår de endnu en stor streg under dette.

Der er tale om en helt ny serie af unikke bådstænger med klinger, der er fremstillet i massiv kulfiber med en speciel Spiral Armor-teknologi, som gør dem til et perfekt valg til krævende bådfiskeri, hvor der virkelig skal sættes hårdt mod hårdt. Den 100 % massive Carbon Cross Wrap-opbygning resulterer i en praktisk talt uopslidelig og alligevel ekstremt slank samt følsom klinge, som er opbygget af flere lag 46T- og 30T-carbon med en massiv 24T-carbonkerne.

Med sine saltvandsbestandige stangøjer i rustfrit stål og ergonomisk tilpassede høj-densitets EVA-håndtag, der er både slidstærke og nemme at rengøre, er disse stænger virkelig noget ud over det sædvanlige, og er således også et perfekt valg til hårdt og tungt havfiskeri efter mange forskellige arter. De tungere versioner er i stand til at stoppe og udtrætte alt fra hajer til helleflyndere!

 • Massiv carbon-klinge med Spiral Carbon Armor-teknologi
 • Praktisk talt uopslidelige og ekstremt slanke klinger
 • Saltvandsbestandige stangøjer i rustfrit stål
 • Ergonomisk håndtag med komfortabelt EVA-håndtag, der er både slidstærkt og let at rengøre
 • X-cross bund-dup i gummi

Penn Regiment III Solid Carbon fås i 7,6 og 8 fod i klasserne 4-8 lb., 6-12 lb., 12-20 lb. samt 20-30 lb. De vejledende priser ligger fra 1.899 kroner. Stængerne fås allerede nu hos førende Penn-forhandlere landet over. Yderligere forhandlerinfo kan fås hos Pure Fishing Danmark på tlf. 86 44 78 99.

 

Hvidovres Sport

 

Penn Regiment III Solid Carbon

  Modtag fiskepost med nye artikler

  Nu er du tilmeldt.

  Share This