– Penn´s mest populære hjulserie til moderne havfiskeri – PENN Fathom, har i flere år været blandt mange havfiskeres foretrukne hjul til det krævende havfiskeri. Nu har hjulene fået en seriøs opgradering, lyder det fra Pure Fishing. – Med nye modeller, størrelser og features er der en model til enhver form for havfiskeri. Hjulrammen og sidegavlene er fremstillet i et stykke metal, der giver hjulene optimal styrke og robusthed, mens et mere ergonomisk design sikrer, at de ligger endnu bedre i hånden.

– Bremsen er et studie i sig selv, hvor Penn Fathom II Lever Drag 2-Speed er forsynet med den ultra-stærke og pålidelige Dura-Drag-bremse, mens Lever Drag-bremsearmen er blevet opgraderet med et nyt Pull-To-Turn justeringssystem, der sikrer lystfiskeren mod at komme til at foretage en utilsigtet ændring af bremsetrykket. Inde i hjulet finder man desuden et hoveddrev og pinion-gear i rustfrit stål for optimal styrke, mens 5 rustfri kuglelejer sikrer, at alt kører let og problemfrit.

– Endelig er Penn Fathom II Lever Drag 2-Speed forsynet med et nyt Quick-Shift II 2-gears system, der gør det let og bekvemt at skifte til mellem højt og lavt gear, når de største fisk skal presses til overfladen. Hjulet fås desuden i 12 forskellige modeller med forskellige gearinger afhængig af størrelsen.

 • One-piece aluminium-hjulramme og -gavle for optimal styrke og stabilitet
 • Dura-Drag™-bremse for ekstrem bremsekraft og pålidelighed
 • Hoveddrev og pinion-gear i rustfrit stål
 • Pull-To-Turn justeringssystem af bremsetryk
 • Fræset og maskinbearbejdet alu-spole med integreret kapacitetskontrol
 • Quick-Shift II™ 2-gears system
 • 5 rustfri kuglelejer

Penn Fathom II Lever Drag 2-Speed ligger på vejledende priser fra 3.799 kroner. For yderligere info om Penn kan Pure Fishing Danmark desuden kontaktes på kundeservice@purefishing.com

 

Grejxperten

  Modtag fiskepost med nye artikler

  Nu er du tilmeldt.

  Share This