Garmin har netop taget et nyt skridt i forhold til at tage et live-ekkolod offshore: – Den nye Panoptix PS70 ligner en helt traditionel skroggennemført transducer med fairing, men giver dig live-ekkolod op til mere end 300 meters dybde, fortæller Lars Frithjof Nielsen fra Garmin Danmark. – Har du en større båd og fisker på dybere vand, er PS70 dermed billetten til den helt specielle oplevelse det er at se fisk og agn live på skærmen – selv dybt nede. PS70 kigger 120° bredt, og kan opmåle dybder inden for hele sin enorme rækkevidde; at generere sine egne søkort ved hjælp af ActiveCaptain bliver dermed meget, meget effektivt.

– PS70 giver dig mulighed for en lang række forskellige præsentationer, og en superfræk nyudvikling er, at i kombination med MSC 10 satellitkompas har PS70 mulighed for ”heave compensation”; en stabilisering, som kompenserer for bådens bevægelser i vandet, så billedet svarer til hvis båden lå bomstille i søen!

– I Danmark vil vi nok især se PS70 i brug til tunfiskeriet og vragfiskeriet i blandt andet Nordsøen. PS70 adskiller sig fra eksempelvis LiveScope XR ved at være fastmonteret, så det ikke kan dreje rundt – samt ved sin cirka tre gange længere rækkedybde.

PS70-transduceren har en vejledende udsalgspris på DKK 46.499 og er kompatibel med en lang række Garmin GPSMAP-plottere.

Læs mere om Garmin PS70 her.

 

Jans Lystfiskershop

 

 

Garmin Ps70

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This