High-end spinnestængerne Morethan fra Daiwa behøver næppe nogen nærmere præsentation – især ikke blandt de mere garvede og kompromisløse kystfiskere. Nu er der kommet en ny fed 2022 version af klassikeren med SVF kulfiber, X45 konstruktion og Nanoplus teknologi. Resultatet er en virkelig let og lækker klinge med en ekstremt høj svingningstabiltet, hvor stangen lynhurtigt retter sig ud i kastet, hvilket bidrager til øget præcision og længde på kastet.

Spigot ferrulen på stangen er forbedret, og V-Joint Alpha teknologien muliggør en super tynd klinge, hvor stangens ubrudte aktion perfektionerer stanges performance på alle planer. X45 konstruktionen har forbedret klingens evne til at lade kraften i kastets startsfase, hvilket om muligt øger stangens styrke og kasteevne endnu mere. AGS løberingene med kulfiberben bidrager til klingens lethed og bidrager til en virkelig god kontakt med agnen derude i bølgerne. Med andre ord er der med de nye Morethan stænger, som er monteret med splitgrip EVA håndtag og Daiwas Airsensor hjulfod, lagt op til den perfekte kasteoplevelse ude på kysten.

Morethan fås i tre modeller fra 9,3 til 10,2 fod med kastevægte fra 5-25 til 7-35 gram. En enkelt af dem er med ekstra hurtig aktion. De vejledende priser ligger fra 3999 – 4149 kroner.

Du kan følge Daiwa på Instagram og Facebook.

 

https://www.friluftsland.dk/

 

Daiwa Morethan 2022

Daiwa Morethan 2022

 

Daiwa Morethan 2022

     Daiwa Morethan 2022

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This