Fjällräven Singi 20 er som den mindste i søskendeflokken i Singi-serien perfekt til kortere ture med sine 20 liter. Den er en slidstærk, praktisk og alsidig rygsæk til alt fra fiskeri til gåture i skoven og hverdagsbrug. Lynlåsåbningen foroven giver et karakteristisk look og skaber nem adgang til indholdet samt et godt overblik. En polstret lomme med plads til en 15″ bærbar computer gør det nemt at bruge rygsækken til hverdagsbrug.

Mindre genstande kan opbevares i lommer i toppen, og en elastiksnor kan bruges til at fastgøre udstyr eller en ekstra trøje foran. Bunden er forstærket i et vandtæt materiale, så tingene i bunden af rygsækken ikke blive våde, når du sætter den i vådt græs. Det er muligt at udvide med Singi Side Pocket eller Gear Holder, hvis du ønsker ekstra opbevaringsplads.

Dette produkt er udvalgt som ”et grønnere valg” – dvs at der iføjge Friluftslands vurdering er gjort en ekstra indsats mht miljø og bæredygtighed. Materialerne er G-1000 HeavyDuty Eco S – 65 % genanvendt polyester og 35 % økologisk bomuld og 100 % nylon. Rygsækken har flourcarbon-fri imprægnering og vejer 570 gram.

Set hos friluftsland til 899 kroner.

 

Et grønt valg fra Friluftsland

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This