Som gratis abonnent på Fisk & Fris YouTube kanal har du nu muligheden for at vinde et super lækkert sortiment af GULP-Alive med uimodståelige børsteorm, sandorm og tobis imitationer, så du har masser af agn både, når du skal fiske efter havørred, fladfisk og torsk. Agnene er genopladelige, hvilket betyder, at når deres duft er udvasket i vandet, så lægger man dem blot tilbage i lagen i lige så lang tid, som man har fisket med dem, hvorefter de er genopladt med lige så mange duftstoffer, som da du først satte den friske agn på krogen.

Især børsteormsvarianterne er super effektive til bombardafiskeri efter havørred, og du kan læse præcist hvordan man fisker med dem i denne artikel på fiskogfri.dk af Thomas Graversen.

Alt hvad du skal gøre for at være med i konkurrencen er – udover at abonnere gratis på Fisk & Fris YouTube – at besvare følgende spørgsmål: Er GULP Alive biologisk nedbrydeligt? Svarret kommer du med i den tråd om konkurrencen der ligger på Fisk & Fris Facebook fra kl 14 den 2 februar. I konkurrencen, som løber indtil den 9. februar klokken 12.00, trækkes der lod om to præmier blandt de rigtige svar. Hver af vinderne får 5 bøtter Gulp Alive til en samlet værdi på knapt 400 kroner. I de fem pakker finder du Nereis (børsteorm) i farverne camo, bloody og brown blue flech – samt Sandeel (tobis) i farven silver mud og Ragworm (sandorm) i farven nature.

Med Gulp Alive er det slut med at bruge kostbar fisketid på at grave orm – eller lede efter et sted, hvor du kan købe frisk agn, for med disse er du såt tæt på de naturlige agns lokkeevne, som du kan komme. Berkley har på sine laboratorier til mindste detalje analyseret fiskenes naturlige fødeemner. Man har kortlagt deres karakteristiske smag og lugt – hvilke aminosyrer og duftstoffer, de indeholder. Dem har man siden indbygget i et 100% biologisk nedbrydeligt agn, som leveres i lufttætte poser eller beholdere – klar til brug. Og koncentrationen af duftstoffer er faktisk større end i den ægte vare, så de har en virkelig effektiv duftspredning.

 

Friluftsland

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This