Når Nordic Outdoor Show i weekenden den 25.-27. marts 2022 slår dørene op, for det første og største event af sin slags i Danmark, bliver det med fokus på hele outdoorsegmentet. – Lystfiskerne er, målt på antal aktive personer, ubetinget det største segment i outdoorbranchen, hvorfor det er helt naturligt for os, her i Messe C Fredericia at have udvidet fokus på netop dette område, siger Henrik Vestergaard Hove-Nielsen, der er projektleder for arrangementet: 

– Vi vil samle hele lystfiskerbranchen og skabe rammerne for at både importører, grossister, producenter, detailhandlere og ikke mindst brancheorganisationerne får et sted, hvor de fremadrettet kan mødes. Her bliver der mere end rigelig plads til at præsentere det nyeste gear, debattere aktuelle emner, opleve sjove aktiviteter samt møde dem, du ellers kun møder på tv, internettet og i magasinerne.

– Som publikum får du en helhedsoplevelse, hvor alle grene af lystfiskeriet bliver repræsenteret. På Nordic Outdoor Show vil du opleve både indendørs og udendørs aktiviteter, der på alle måder vil kunne inspirere dig til din næste store fiskeoplevelse derude ved vandene. Der vil være et kæmpe indendørs bassin på 15×25 meter og 1 meter i dybden, som vil blive det perfekte vindue til at se og prøve den nyeste stang, det bedste hjul eller hvilke agn du skal bruge næste gang, du er på vandet. De udendørs vandbaner vil også blive omdrejningspunktet for demonstration og afprøvning af fluekast og udstyr.

– Med mere end 30.000 kvadratmeter under tag og flere hektar udendørs areal har vi her i Messe C rammerne til at skabe noget stort og unikt, og vi skal garantere dig for, at det bliver en oplevelse ud over det sædvanlige, at besøge Nordic Outdoor Show. Under Corona`en er outdoor livet eksploderet og alle bruger på den ene eller anden måde, naturen. Derfor bliver temaet i 2022 ”plads til alle” – og der vil være debatpaneler og foredrag, så alle får mulighed for at byde ind med deres forslag til, hvordan vi får plads til os alle i naturen.

– Du vil kunne opleve Gordon P Henriksen og Nikolaj Juel, kendt fra både tv og bøger, udfolde sig gastronomisk over bål og grill og samtidigt høre dem fortælle om, hvordan du får det bedste ud af din fangst. Ud over dette vil der være en lang række underholdende og lærerige foredrag med blandt andet Jens Bursell fra Fisk & Fri samt en række andre kendte lystfiskere fra hele landet. Der vil blive noget for enhver smag, og du vil kunne smage på alt fra fiskedeller til vodka med fiskesmag. På en af vores mange restauranter eller i streetfood området vil du kunne få en kulinarisk oplevelse, så du ikke behøver gå sulten eller tørstig hjem fra Nordic Outdoor Show.

– Bliv løbende opdateret på vores facebook, instagram og hjemmeside om de mange aktiviteter samt oplevelser du kan få på Nordic Outdoor Show. Her kan du også se hvilke udstillere du kan møde, så du kan forberede dine indkøb hjemmefra.

Vi glæder os til at se dig på Nordic Outdoor Show 2022.

 

Tohatsu

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This