Hvis du vil opgradere komforten på de lidt længere ture med friske råvarer og kølige drikke til maden, er det svært at komme uden om en god køletaske. Og færdes du uden for de lidt mere civiliserede områder til fods, skal det også være en taske, der ikke kører på strøm og er let at bære.

Et af de bedste bud på en køletaske i denne kategori er uden tvivl den nye Petromax Backpack 27 litre, som netop er landet hos Friluftsland. Denne topkvalitets kølerygsæk er så velisoleret, at den kan holde føde- og drikkevarer nedkølet i adskillige dage med hjælp af isterninger. Rygsækken er fremstillet af vandafvisende nylon med smudsafvisende overflade og er monteret med vandtætte lynlåse samt et komfortabelt bæresystem med let justerbare skulder- og brystremme samt hoftebærebælte. Den er endvidere monteret med en stor frontlomme samt to sidelommer, der alle er vandtætte – plus to netlommer samt gode påspændingsmuligheder med elastiksnor. Og – for at det ikke skal være løgn – der er sågar indbygget en øloplukker.

Petromax Backpack 27 litre er endvidere udstyret med tre bærehåndtag, som altid gør det let at stille rygsækken lodret. Kølerummet kan indeholde op til 13 1-liters beholdere, der står lodret plus en pose is, en six-pack og en god portion mad.

Udvendige mål: (H x B x D): 54,5 x 44,5 x 34 cm

Indvendige mål: 43 x 31 x 21 cm

Vægt: 3 kilo

Kapacitet: 15 kg/ 27 l

Set hos Friluftsland til 1699 kroner.

 

Hvidovre Sport
Petromax Backpack 27 litre - set hos Friluftsland.

Petromax Backpack 27 litre – set hos Friluftsland.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This