– Jeg valgte i går at prøve min første lille morgentur 2024, fortæller Alan Stig Helgren Jensen. – Temperaturen sagde 7 grader, der var hård fralandsvind og jeg valgte et sted nord for Grenå, hvor jeg plejer at have et godt tidligt forårsfiskeri. Vandet var lidt mælket fra kalken i klinterne længere omme, så jeg valgte en lilla/gul wobler i 16 gram.

– Allerede i andet kast var der bid helt ude i enden af kastet, hvorefter en voldsom plasken varede nok 20-30 sekunder, før jeg fik styr på det, og fisken blev roligere. Der kan godt være en del nedgængere på strækket ved Kolindsundkanalerne, og jeg forventede faktisk, at det var sådan en. Da jeg skulle nette den, så jeg dog bredden over ryggen og kunne se, at det var en overspringer. Jeg måtte fighte den 30 meter hen langs stranden, før det lykkedes at få den landet. Glæden var stor, da den lå sikkert i nettet, for det er mange år siden, at jeg har fået en kystørred i den størrelse. Havørreden var 76,5 cm og 4,94 kg, slutter han og tilføjer, at den skal tilmeldes Kinetic Fiskecup 2024.

Læs meget mere om Kinetic Fiskecup 2024 samt alle de fede præmier her.

 

GrejXperten

 

Kinetic Fiskecup 2024

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This