Traditionen tror kører vi også i år den populære konkurrence Kinetic Fiskeup – og som alle de foregående år, vil der være lækre præmier til den bedste, sjoveste, vildeste eller mest tankevækkende fangstrapport hver måned. Konkurrencen er startet, som du læser dette – og du kan allerede nu bare give den gas med at sende fangstrapporter ind til redaktionen. Skriv 10-15 linjer eller cirka 300 ord på enten jb@fiskogfri.dk, telefon 30 70 02 36 eller messenger jensbursell – samt vedhæft et par fotos af din fangst – gerne i vandrette fotos.

Det er ikke nødvendigvis den største fisk, der vinder – det vigtigste er, at du har en spændende eller sjov historie at fortælle – eller et virkelig godt billede med en glad fanger. Den første vinder findes 1 marts – og herefter kårer vi nye vindere 1 april, 1 maj, 1. juni og 28 juni samt efter sommerferien den 1 september og 1 oktober. Det er ikke et krav, at fisken er fanget på grej fra sponsoren – Kinetic Fishing, og det er ikke et krav, at den er fanget i Danmark.

Som vinder vælger du selv, hvilken af de fire præmier nedenfor, som du vil have. Præmierne har en værdi af 2.500 kroner, og der er præmier i følgende kategorier: havfiskeri, kystfiskeri, put and take – samt sø og åfiskeri. NB – en vinder udråbes altid i en separat tråd – og redaktionen sender dig en pb typisk på messenger. Svar derfor aldrig på ”du har vundet posts” inde i selve facebooktrådene, da det kan være falske indlæg fra folk, der forsøger at fuppe dig til følsomme oplysninger.

 

Tradea brugt fiskegrej

 

Her kan du se årets præmiekategorier, som du kan vælge mellem hver måned i Kinetic Fiskecup 2024:

Kystpræmie - Kinetic Kystcup 2024

Kystfiskeri

 

hvafiskepræmie -kinetic-fiskecup-2024

Havfiskeri

put and take præmie -kinetic-fiskecup-2024

Put and take fiskeri

 

søfiske præmie -kinetic-fiskecup-2024

Sø- og åfiskeri

 

 

Kinetic Fiskecup 2024

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This