– Jeg var til præmiere ved Skjern Å på førstedagen, men havde ikke held med at fange noget, så derfor kørte jeg til storåen dagen efter, fortæller Rasmus Munck. – Efter at have fisket det meste af dagen, kom hugget ved 16-tiden. Fisken tog min DAM spinner midt i åen og leverede en intensiv fight med spring frit ud af vandet og hidsige udløb. Min gode ven, Hans Eriksen, kunne til slut nette fisken, som viste sig at være 88 cm lang og veje knap 7 kg. Det var en fantastisk følelse, endelig at kunne tjekke sin første danske å fangede laks af på listen. Må i alle have knæk og bræk derude. Jeg vil gerne tilmelde min første danske å laks til Kinetic Fiskecup 2024, slutter han.

Kvoten for storlaks over 73 centimeter ved Storåen er nu lukket for et par dage siden, og der er indtil videre landet 95 laks ved åen, hvoraf 14 er genudsat. Følg med i laksefangsterne fra Storåen her.

 

Grejxperten

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This