– Dagen i dag stod egentligt på praktiske gøremål, men efter et kig på vejret og ikke mindst vandstanden besluttede jeg mig for at tage en gang formiddagsfiskeri i en vig med blød bund, beretter Martin Bosen. – Dette skulle vise sig at være en god beslutning, for efter 15 minutters fiskeri huggede den første havørred til blinket og en fin 50’er havørred kunne landes. Herefter gik der “vinterbonanza” i den med flere fisk omkring de 50 cm og en del fisk i 40’erne.

– Den fantastiske tur blev kronet, da en af de helt store resolut knaldede til mit blink i et kæmpe skumsprøjt. Herefter startede en hektisk fight på min lille 6,4″ stang hvor jeg efterfølgende kunne lande en havørred af de rigtigt sjove. Jeg målte fisken i nettet da jeg ikke ville slæbe den på land. Den nøjagtige længde er derfor uvis, men den kunne godt snuse til de 70 cm. Fisken blev efter et hurtigt billede nænsomt genudsat. Dagens “medicin” var en lille 7 grams Styx i farven UV-tobis fisket helt langsomt og monotont, slutter han.

Skulle du være så dygtig og heldig at fange en 5 kilo+ blank havørred på en Westin agn kan du i Westin Kystcup 2022 vinde en Westin W10 Kyststang til en værdi på 7499 kroner. Læs mere om konkurrencen her.

Som gratis abonnent på Fisk & Fris Youtube kanal kan du i denne uge også vinde en masse GULP Alive børsteorm mm til forårets bombardafiskeri. 

Havørred - Refleksioner på kysten

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This