Hvad siger du til at vinde den ultimative kyststang – Westin W10 Spin? Det er meget simpelt. Alt hvad du skal gøre er at fange en lynende blank 5 kilos overspringer på en Westin agn, og tilmelde den konkurrencen. De første fem blanke femkilos havørreder, som overholder disse meget simple kriterier, vinder alle den ikoniske kyststang, som allerede har kultstatus – til en værdi af 7499 kr.

Konkurrencen løber fra nu og indtil den 31. maj 2022, så det er bare med at komme ud og fiske. Som dokumentation sender du et godt foto af dig selv med fisken samt et nærfoto af havørreden med den Westin agn, som den blev fanget på. Tag også et foto af fisken, hvor den ligger på jorden med et målebånd – eller andet, hvormed fiskens længde tydeligt kan bedømmes. Fisken kan ikke deltage i andre konkurrencer. Send venligst tilmelding til konkurrencen til os før du evt lægger den på Facebook eller Instagram. Farvede- og nedfaldsfisk tæller ikke med i konkurrencen.

Send straks efter fangsten disse fotos samt en god røverhistorie om fisken på mindst 10-15 linjer til jb@fiskogfri.dk, så er du med i konkurrencen. Husk at skrive dit fulde navn, adresse, e-mail og telefon nummer i mailen nederst, så vi kan få fat på dig, hvis du ender med at blive en af konkurrencens vindere.

Vinderne af Westins Kyst Cup offentliggøres løbende på fiskogfri.dk. Vi ser frem til at høre mere om dine fangster af solide, blanke havørreder på Westin agn!

Du kan frit vælge imellem de tre modeller af W10 Spin som du kan se her.

Tjek Westins video om W10 Spin her.

Læs Fisk & Fris anmeldelse af Westin W10 Spin her.

 

Præmien i dette års Westin Kystcup er en Westin W10 til de første fem, der får en fem kilos blank havørred i perioden januar til udgangen af maj 2022

Præmien i dette års Westin Kystcup er en Westin W10 til de første fem, der får en femkilos blank havørred i perioden januar til udgangen af maj 2022

 

Westin W10 er mindste lige så unik atr se på, som den er at fiske med!

Westin W10 er mindst lige så unik at se på, som den er at fiske med!

Westin W10

Westin W10

 

Westin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This