– Jeg ankom klokken ni på pladsen, og begyndte at fiske med min nye Snurrebasse str. 5 i sølv, fortæller Andreas Antonini. – Der gik ikke lang tid, før jeg fandt fisken, og faktisk var der action allerede efter bare 10 minutter. Efter at have bevæget mig et par hundrede meter, fangede jeg den store fine blankfisk, der snuppede mit blink blot få meter fra mig. Det var en god kamp, ​​hvor fisken tog en del line, da den begyndte at hoppe som en gal op af vandet. – Den flotte havørred var 71 centimeter og vejede præcis 4 kilo. Jeg fik også to andre mindre fisk kort efter. Den ene blev genudsat og den en anden er også kommet med hjem, slutter han.

Skulle du være så dygtig og heldig at fange en 5 kilo+ blank havørred på en Westin agn kan du i Westin Kystcup 2022 vinde en Westin W10 Kyststang til en værdi på 7499 kroner. Læs mere om konkurrencen her.

Som gratis abonnent på Fisk & Fris Youtube kanal kan du i denne uge også vinde en masse GULP Alive børsteorm mm til forårets bombardafiskeri. 

Tohatsu

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This