Vind og store bølger er ofte gode forhold, hvis man vil have storørreden til at hugge, men sådan var det ikke forleden, hvor der alligevel kom adskillige gode fisk på land.

En af dem, der har haft godt tur i fiskeriet på trods af fladt vand er Maik Vierthaler, der fisker på Østersøkysten i området omkring Rostock – lige ovre på den anden side.  – Det var helt klart ikke optimale forhold, men jeg havde besluttet mig for lige at tage en rute på halvanden time, hvor der desværre ikke rigtig skete noget, fortæller han. – Så var det tid til at vende om, men inden jeg gjorde det, skiftede jeg til at nyt Grizzly blink. Kort efter fik jeg et voldsomt hug, og havørreden leverede en fantastisk fight. Efter noget tid kunne jeg lande den flotte blanke havørred, som du kan se på billedet. Vægten sagde 3,3 kilo og længden var 67 centimeter, slutter han.

Så skal du et smut til Tyskland, så fik du lige lidt inspiration til hvilke muligheder, der er langs den nordtyske østersøkyst. Du kan få meget mere inspiration til kystfiskeriet på den anden side af Østersøen i fiskogfri.dk´s artikelarkiv på fx Fehmarn her.

Skulle du være så dygtig og heldig at fange en 5 kilo+ blank havørred på en Westin agn kan du i Westin Kystcup 2022 vinde en Westin W10 Kyststang til en værdi på 7499 kroner. Læs mere om konkurrencen her.

Som gratis abonnent på Fisk & Fris Youtube kanal kan du i denne uge også vinde en masse GULP Alive børsteorm mm til forårets bombardafiskeri. 

 

Jans Lystfiskershop

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This