Owner, der er kendt for deres stærke, skarpe og på alle måder kompromisløse kroge, har netop lanceret en serie af enkelt- og trekroge, hvor der er monteret en solid ring direkte i krogens øje. Krogene er de samme som de skarpe, stærke og velgennemtestede samt super populære tre- og enkeltkroge ST36 BC og S-61, der over årene har fanget titusindvis af flotte danske ørreder – både på kysten og i åen.

Men hvorfor fiske med en fastmonteret solid ring på krogen? Jo – hvis du er vild med at fiske med gennemløber, hvor krogen er løsthængslet bag blinket, så er der ét led i kæden mindre med en ringed hook. Normalt vil man have en spring-ring i krogen og derefter en solid ring, fordi det ikke er godt for forfanget at blive bundet dirket i spring-ringen, hvor der kan være en skarp kant. Men – med de nye ringed hooks til kystfiskeri fra Owner kan du binde forfanget direkte i solid ringen. Og med ét let led mindre bliver det simpelthen bare lettere, lidt stærkere og en tak mere elegant.

De nye trekroge – RST 36 BC fås i størrelserne 6,8,10 og 12, mens enkeltkrogene RS-61 fås i str. 2 og 1/0. Priserne ligger fra 59-99 kroner pakken.

Nærmeste forhandler henvises fra 2biz på 20 75 00 90.

 

Grejxperten

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This