PRESSEMEDDELSE: De nye xHD3-radarer, som netop er lanceret, er Garmins første magnetronmodeller, der inkorporerer et scanningsgennemsnit, som hjælper med at filtrere havrod og interferens fra skærmen for at give forbedrede og konsistente mål. I målstørrelsesbehandlingen anvendes impulser til at hjælpe med at optimere objektformer på skærmen for bedre forståelse på alle afstandsskalaer, og ekkospor viser et historisk “spor” af både på vandet og fjerner relativ bevægelsespåvirkning for hurtigt at identificere bevægelige mål og potentielle kollisionstrusler.

“Vi er glade for at bygge videre på grundlaget for vores tidligere open array-radarer og levere flere premium-funktioner, der vil appellere til søfolk af alle typer. Uanset om du sejler om natten, fisker offshore eller bare er ude for dagen, ser Garmins nye xHD3 open array-radarer vidt og bredt for at levere et utroligt klart billede af, hvad der er derude, hvilket vil give dig mere ro i sindet, hver gang du forlader kajen, siger Dan Bartel, Garmin Vice President for Global Consumer Sales

Den nye GMR xHD3 radarserie, der fås med 4, 12 eller 25 kW effekt, kan prale af en vindrating på 100 knob1, hvilket giver vejrpræstationer i professionel kvalitet. De højtydende 4′- eller 6′-antenner tilbyder nye niveauer af klarhed og ydeevne for søfolk, der sejler eller fisker offshore. Radarerne i xHD3-serien har rotationshastigheder på 24 og 48 o/min. for hurtige gentegningshastigheder med et detektionsområde, der strækker sig fra 20 meter op til 72 sømil (133 km.) for 4kW-modeller eller 96 sømil (177 km.) for 12- og 25kW-modeller.

For fiskeentusiaster kan de nye xHD3 open array-radarer prale af Auto Bird Gain og en forudindstillet fugletilstandsfunktion til at hjælpe med at lokalisere flokke af fugle ved vandoverfladen, hvilket ofte er en indikation af, hvor fiskene kan være. Med sin støjsvage og pålidelige drift kan lystfiskere også trolle i overfladen uden at forstyrre.

Nat eller dag, tåget eller klart. Den dobbelte rækkevidde med overlejringsfunktion i GMR xHD3-serien giver mange muligheder. Blandt andet kan man med en enkelt antenne vælge delt skærmbillede side om side på en kompatibel kortplotter, med uafhængige indstillinger for både kort og lang rækkevidde. En radaroverlejring kan også tilføjes oven på en kortvisningen for tydeligt at se eventuelle forskelle mellem kortet, og det radaren ser2. Den nye serie giver også kunderne mulighed for at bruge vagtzonefunktionen på kompatible kortplottere. Når den er aktiveret, kan funktionen advare sejlere, når et objekt kommer inden for et defineret område omkring fartøjet.

GMR xHD3 open array-radarerne har vejledende udsalgspriser, der spænder fra 46.499 – 88.699 kroner. Besøg garmin.com/marine for at læse mere om Garmins fulde sortiment af marineelektronik.

4 kW versioner kræver ekstraudstyr (sælges separat) for en 100 knobs vindrating.

2 Kræver en kurssensor, sælges separat.

Læs mere her GMR xHD3 Open Array-Radar

 

Garmin GMR xHD3 open array er den første magnetron-radar fra Garmin

Garmin GMR xHD3 open array er den første magnetron-radar fra Garmin.

 

 

Jans Lystfiskershop

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This