Vi kender det alle. Du har haft nogle fantastiske opevelser ved fiskevandet – samt selvføgelig fanget en stribe flotte fisk, som skal kunne dokumenteres for resten af fiskevennerne. Måske plejer du at klare fremvisningen på mobilen som så mange af os andre, men hvorfor ikke gøre noget særligt ud af de helt store fangster?

SubBook er en dansk virksomhed, der har gjort det nemt for dig at gøre netop dette – direkte fra din telefon. Med deres nye app kan du nemt og hurtigt få samlet alt fra dine bedste fangster og fiskeoplevelser samt selvfølgelig gode stunder med familien i en fotobog. Uanset om det er den store fangst eller de små øjeblikke med børnene, der fylder i telefonen, så er det en perfekt anledning til at lave en fotobog. Desuden kan du skrive tekst til dine billeder, der eksempelvis fortæller, hvad du fangede den pågældende dag. Og vigtigst af alt kan du gøre det helt enkelt og hurtigt.

Helt konkret fokuserer SubBook på brugervenlighed, og den hurtige løsning på at få samlet dine billeder i en simpel fotobog. Startprisen ligger på 179 kroner, og du kan vælge fra 32 og op til 200 fotosider med et enkelt billede på hver side. SubBook er især smart for dig, der har dine billeder liggende på telefonen, Facebook, Dropbox eller Instagram, da du kan få adgang til disse direkte i appen og lave din fotobog på under 10 minutter. Fotobogen bliver leveret direkte hjem til dig, så du slipper for køen på posthuset, og så foregår det tilmed i bæredygtige materialer. SubBooks app er lige nu tilgængelig i App Store og lander meget snart i Google Play til Android-brugerne. Så står du og mangler en personlig julegave til kæresten derhjemme eller trænger til at få tømt kamerarullen på mobilen for fiskefotos, så er SubBooks fotobøger et fantastisk bud til begge dele. Du kan læse mere om dem på www.subbook.com og finde yderligere informationer i deres app.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This