Her på fiskogfri.dk har du tidligere kunnet læse om Garmins super-intuitive visualisering af bundens topografi – Relief Shading, som er tilgængelig i blandt andet de hotte fiskeområder i Norge – en stor hjælp til at orientere sig i de ofte dramatiske landskaber under vandet.

Nu er konceptet tilgængeligt i Danmark i form af Relief Shading Evolution  – et stensikkert hit til fiskefolket. Hvor den type Relief Shading, vi så i blandt andet Norge, bygger på sine egne data, så er Relief Shading Evolution en ny præsentation af data fra Garmins mest detaljerede traditionelle dybdekort, ”Fiskekortet”, men med en helt ny fornemmelse af bundens topografi på havet og søerne. Billederne her taler for sig selv.

Relief Shading Evolution er tilgængeligt som download via Garmins ActiveCaptain app i kombination med et Garmin Navionics Vision+ søkort på en kompatibel Garmin søkortplotter.

 

Friluftsland

 

 

 

Med Garmin Relief Shading Evolution er det super let at visualiere hvor du er i forhold til landskabet omkring dig.

Med Garmins Relief Shading Evolution er det super let at visualisere, hvor du er over interessante features i vandet – set i forhold til det omgivende landskab omkring dig. Nu kan du også få denne fantastiske brugeroplevelse, når du fisker i Danmark. 

 

Garmin Relief Skygge Udvikling

 

Garmin Relief Shading Evolution

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This