Med den nye udgave af Garmins Echomap UHD-2 serie, som blandt andet understøttes af Garmin Navionics+ og Navionics Vision+, tilbydes nu en række nye funktioner samt touchscreen med knapbetjening. Ultra High-Definition ekkolodderne giver mulighed for kortlægning med daglige kortopdateringer samt trådløst netværk til datadeling og understøttelse af Garmins prisvindende LiveScope live-scanning-ekkolod. Echomap UHD2 er tilgængelig med en 6″, 7″ eller 9″ lysstærk, sollys-læsbar touchscreen med knapbetjening. Som lystfisker kan du super nemt kontrollere og betjene de funktioner, du er afhængig af for at få en vellykket dag på vandet – inklusiv at zoome ind eller ud på kortet eller foretage hurtige skift mellem forskellige ekkolodsvisninger.

Som lystfisker vil du vil nyde den lynhurtige kortgentegningshastighed og bekvemmelighed i Echomap UHD2’s alt-i-en-design. Til krystalklar billeddannelse af fisk og strukturer fås de nye  UHD2-kortplottere sammen med en Ultra High-Definition GT54UHD– eller GT56UHD-transducer, der giver strålende ClearVü- og SideVü-scanning-ekkolodsbilleder og forbløffende klare traditionelle CHIRP-ekkolodsbillder. Garmin tilbyder valget af 16 farvepaletmuligheder, så det er nemmere at skelne fisk og strukturer baseret på brugerens præferencer og lokale fiskeforhold. Disse plottere er også kompatible med Garmin LiveScope, så du kan se ekkolodsbilleder i realtid af fisk og strukturer under og omkring din båd op til 60-70 meter væk.

Must-have kortlægning til sejlads og fiskeri

Alt-i-én-kartografiløsningen med Garmin Navionics+ og Navionics Vision+ giver et virkelig godt overblik over ikke blot vandet men også landet omkring dig, så du lettere kan visualisere, hvor du er. Kortet har en suveræn farvedynamik samt en strømlinet grænseflade plus et års abonnement på daglige kortopdateringer. Garmin Navionics har også farveskyggede måldybdeområder, op til 0,5 m dybdekonturer, skygge på lavt vand og adgang til ActiveCaptain® community-indhold for værdifuld indsigt i interessepunkter sammen med anbefalinger og råd fra andre sejlere.

Takket være Garmin Navionics+-kortlægning kan Echomap UHD2-brugere også bruge ActiveCaptain-appen til at drage fordel af Auto Guidance+-teknologi på deres smartphone for hurtigere ruteberegninger og forbedrede rutedetaljer. Efter at have valgt afgangs- og ankomstpunkter tager Auto Guidance+ en række faktorer i betragtning – frihøjde, kortdata, populære ruter og ønsket dybde – hvorefter den opretter derefter en foreslået rute. For mere avancerede funktioner kan du vælge premium Garmin Navionics Vision+ for at få mere viden om de kyster, du sejler langs med eller søer, som du fisker i. Premium Garmin-kartografi inkluderer alle de standardfunktioner, der findes i Garmin Navionics+, med tilføjelsen af relief-skygge, ekkolodsbilleder, unikke 3D-visninger, højopløselige satellitbilleder og luftfotos.

Del ekkolod og data trådløst på tværs af enheder

Uanset om du fisker med en ven eller ønsker fleksibiliteten til at tilføje endnu en kortplotter om bord, giver den indbyggede Wi-Fi-forbindelse lystfiskere mulighed for trådløst at streame ekkolod og dele brugerdata, såsom waypoints og ruter, mellem to UHD2-enheder. Kunder, der allerede har en Echomap UHD eller en Echomap Ultra kortplotter ombord, kan tilføje en ny UHD2 og drage fordel af de trådløse netværksmuligheder på tværs af hele systemet.

Opdateret hardware og design

Det attraktive hardware-redesign opfylder behovene hos den moderne lystfisker og samtidig bevares en ren og klassisk touchscreen med knapbetjening. ECHOMAP UHD2 har også Garmins nyeste brugergrænseflade og grafik, der giver et mere moderne udseende, der er intuitivt let at bruge. For ekstra bekvemmelighed gør de nydesignede quick-release beslag det nemt at fjerne enheden fra båden sidst på dagen.

De nye 6”, 7” og 9” Echomap UHD2 plottere har vejledende priser, der spænder fra 6.999 til 12.399 kroner. Du kan læse mere om de nye plottere i Echomap UHD2-serien på garmin.com.

 

Grejxperten

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This