Det nye fastspolehjul fra Daiwa – Fuego LT – er super let og stærkt, som undertitlen LT – light & tough – også antyder. Hjulet er lavet af den ekstremt lette legering Zaion V, og det er Magsealed, for at forhindre saltvand og snavs, der kan ødelægge hjulets ædlere dele, i at komme ind. Det bidrager til en betydeligt forlænget levetid på hjulet.

Tough Digigear giver en bedre kraftoverførsel og sikrer højere slidstyrke. ATD-bremsen giver en lineafgivelse helt uden startfriktion, og det er et hjul med friktionsløs gang samt silkeblød bremse.

Det lækre nye hjul, som har et fint forhold mellem pris og kvalitet, fås i 11 størrelser fra 1000 til 6000 og priser fra 979 til 1149 kroner. Flere af størrelserne få også i en highspeed udgave, der egner sig perfekt til mange former for spin med særlig hurtig indspinning – fx kystspin. Høj gearing er også en fordel til mange former for fx geddespin, hvor den store udveksling giver en lynhurtig opsamling af linen, når en fisk hugger og svømmer dirkete mod land.

Tjek de nye Fuego LT´ere her.

Du kan følge Daiwa Scandinavia på Facebook og Instagram.

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This