Fiskeriet ved Mørrum har, som du har set her på fiskogfri.dk de sidste par dage, været ret godt. Igen i dag har Gorm Andersen fra Team Daiwa fået en rigtig flot fisk:

– Det har været en skøn dag ved åen, siger han. – Jeg har i dag fisket flere forskellige pools, fordi jeg ville trække lidt væk fra der, hvor de fleste andre fisker. For kort tid siden blev jeg belønnet med et virkelig godt hug fra en stor stærk fisk på 97 centimeter, der leverede en vild fight, som heldigvis endte med, at jeg selv kunne foretage en sikker landing af laksen.

Herefter var det bare om at få taget et par hurtige fotos, hvorefter jeg kunne genudsætte den smukke hanlaks i sine prægtige efterårsfarver. Fluen, den huggede på, var den samme, som jeg fik en fin havørred på i går, slutter han.

Har du selv været ud at svinge fiskestangen, så send os en historie og et foto til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Boatshow 2023

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This