Havørredfiskeriet i Mørrum kører super godt lige nu, og det er blot er par dage siden, at vi har fortalt historien om en af de mange flotte fisk, der er taget derovre. En af de danskere, som er derovre lige nu, er Gorm Andersen fra Team Daiwa.

– Jeg fiskede Vitteskövle i morges uden at mærke noget, fortæller han. – Herefter tog jeg ned til en anden pool, hvor jeg har fået fisk før i tiden. Her fiskede jeg cirka 20 meter, hvor jeg lod fluen svinge helt ind under egen brink. Og så faldt hugget, hvorefter en solid fight gav denne drømmehavørred på 74 centimeter, der kunne landes sikkert, hvorefter havørreden blev genudsat. Fisken huggede på den samme hjemmelavede flue, som jeg fik laks på i går eftermiddags – et givende mønster, som jeg har i flere nuancer. Knæk og bræk til alle, lyder det fra Gorm, der stadig er ved Mørrum.

Har du selv været ved åen, hører vi meget gerne om dine bedrifter på jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Harald Nyborg

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This