Grayl Geopress Purifier Bottle 710 ml er vandfilter- og flaske i én smart løsning. Det indbyggede filter på 2022 nyheden hos Friluftsland, renser dit drikkevand og fjerner vandbårne virusser, samt kemikalier, pesticider, tungmetaller, mikroplast og andre uvelkomne partikler. Det betyder, at du i mange tilfælde vil kunne spare vægten af vand i din fisketaske og drikke direkte fra vandløb, vandhanen på hotelværelset eller ferskvandssøer uden bekymring!

Et innovativt og let-anvendeligt pressesystem leverer frisk drikkevand fra selv de mest tvivlsomme kilder.

Grayl Geopress består af:

  1. en slidstærk yderflaske
  2. en klar og gennemsigtig inderflaske
  3. et udskifteligt rensefilter, der er integreret med inderflasken
  4. selve skruelåget, der drikkes af

Hele 710 ml. beskidt drikkevand kan filtreres til rent drikkevand på blot 8 sekunder. Det sker ved, at yderflasken adskilles fra inderflasken, hvorefter den fyldes med vand fra kilden. Herefter placeres inderflasken (med låg og rensefilter skruet på) ned i yderflasken – og der presses nedad. Det er denne proces, der skubber det beskidte vand op igennem filteret. I rensefilteret fjernes virus og partikler ved hjælp af molekylære magneter og aktivt kulstof. Kulstoffet er også med til at modarbejde dårlig smag samt lugt fra vandet.

Grayl har også tilføjet et par fede detaljer, såsom pressepuder på skruelåget, der gør det lettere at presse flasken ned. Hertil kommer et lille håndtag, der bruges til at hægte flasken på en taske med en karabin. Desuden, er der tilføjet en slidstærk friktionsbelægning i udsatte zoner, som f.eks. på yderflaskens omslag og under flasken. Selve flasken er hårdfør og er blevet testet til at kunne modstå fald på 3 meter, mens flasken var fyldt vand. Filterets levetid er testet til 350 cyklusser (dvs. 250 liter), hvorefter det anbefales at skifte det ud.

En smart og praktisk rejse- og turmakker, der kan komme én til gode på alskens forskellige fiskeeventyr. Flasken der er set hos Friluftsland koster 799 kroner.

 

Tradea brugt fiskegrej

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This