Del superstærke og velgennemtestede ottetrådede fletline Tournament 8 Braid fra Daiwa er nu blevet forbedret med versionen EVO+. Det er især overflade coatningen, der er blevet opgraderet med et højere silikone indhold, så linen giver mindre friktion i stangens øjer – og dermed længere kast. Tilsvarende gør mere silikone også, at linen bliver mere ”lydløs”, når den kører igennem øjerne under indspinningen.

En af de ting, der kendetegner Daiwa Tournament 8 Braid EVO+, er ifølge producenten, at den beholder sit runde tværsnit samt ikke splitter op og frynser – selv ved hårdt og langvarigt brug. Fordelen ved den hvide version er, at den er let at se for lystfiskeren – samtidig med, at den er sværere at se for fisken, fordi hvid er den farve, der falder bedst i et med himlen set nedefra. I den nye forpakning er brugen af plastic endvidere reduceret med 50%.

Den nye version af linen fås i 135 meter spoler i hvid eller chatreuse fra 0,08 mm (4,9 kilo BS) til 0,35 mm (35,1 kilo BS). Prisen er 269 kroner for en spole

Læs mere om linen her.

Du kan følge Daiwa på bade Instagram og facebook

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This