Den nye Axiom 2 Pro, som lige er kommet på markedet, er den mest kraftfulde Axiom kortplotter, der nogensinde er udviklet af Raymarine – og den leverer en flydende og yderst intuitiv navigationsoplevelse. Det nye alt-i-et display, der drives af det nyeste LightHouse 4-operativsystem, er integreret i et avanceret Raymarine navigationsnetværk, der omfatter radar, autopilot og Lighthouse søkort samt termisk FLIR nattesynsteknologi. Den opgraderede 6-core processor muliggør hurtigere visning af søkort, øjeblikkelig respons og mulighed for at køre flere apps samtidigt.

Axiom 2 Pro er udviklet med Raymarines eksklusive HydroTough-belægning, som afviser vand for at give en pålidelig touchskærmkontrol under alle forhold. Brugere nyder også godt af brugerdefinerbare tastaturkontroller på tværs af alle størrelsesmodeller, herunder et udvalg af autopilotkontroller eller programmerbare knapper. Axiom 2 Pro S har indbygget High CHIRP sonar.

Axiom 2 Pro RVM-modellen er designet til fiskere og har den helt nye indbyggede RealVision MAX sonar. Dette førsteklasses ekkolod giver brugerne mulighed for at se dybere og endnu mere klart end tidligere.

Raymarine har i øvrigt annonceret et imponerende udvalg af nye produkter som vises på Boatshow 2023 i Fredericia, herunder nye Lighthouse søkort, RVM1600 CHIRP sonarmodulet og IP-kameraet CAM300 til brug både dag og nat. Læs mere om disse nye produkter i de kommende uger på fiskogfri.dk.

Besøg Raymarine på stand A1308 til Boatshow 2023 d. 24-26 februar og 2-5 marts.

Du kan købe billetter til Boatshow 2023 her.

 

Friluftsland

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This