Westin Fishing har i snart flere år arbejdet på at skabe den perfekte tobisimitation – og nu er den her: Sandy Inline. Kystwobleren, der er mindst lige så oplagt til havbars, som den er til kystørred, ligner en tobis virkelig godt og arbejder ekstremt lokkende i vandet – både ved langsom og hurtig indspinning. Spinnes den hurtigt ind med spin-stop ligner den en byttefisk på flugt – og køres den mere langsomt ind, svømmer den i en smal S-kurve, som minder meget om en tobis, der intetanende crusier over sandet i lykkelig uvidenhed om de farer, der lurer bag tangbuskene…

Sandy InLine kaster super godt takket være den strømlinede krop og en velvalgt placering af belastningen inden i wobleren. Wobleren fås i 12 farver i størrelser på 14, 18 og 24 gram. Gennemløbskanalen er foret med teflon for at skåne linen, og den blyfri kystwobler er lavet af ABS plast. Den vejledende pris ligger fra 69 kroner.

Tjek denne video om Sandy – hvor du også kan se hvordan den går i vandet.

Du kan se de forskellige farver på den nye kystwobler Sandy InLine fra Westin her.

 

Hobie Outback fiskekajakker.dk

 

 

 

Sandy InLine fra Westin fåes i tolv lækre farver, der spænder over alt fra naturlige imtaitooner til fx denne pinktobis.

Sandy InLine fra Westin fåes i tolv lækre farver, der spænder over alt fra naturlige imtaitoner til fx denne pink/hvide tobis.

 

 

Sandy InLine har allerede fanget mange store kystørred under testfiskeriet - og de bliver ikke de sidste.

Sandy InLine fra Westin har allerede fanget mange store kystørred under testfiskeriet – og de bliver ikke de sidste.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This