– Vores kunder vælger til stadighed større og større skærme, og nu har GPSMAP x23-familien fået en storesøster, som gør springet op i 16” lidt nemmere, fortæller Lars Nielsen fra Garmin Danmark. – GPSMAP 1623 har samme IPS-skærm som GPSMAP 8416, og de to modeller adskiller sig ved, at 8400-serien har udvidet video- samt PC-integration og muligheden for dual CHIRP-ekkolod i 8400xsv. GPSMAP 1623 vil skubbe på udviklingen i retning af at gøre 16” til et helt almindeligt valg. 

GPSMAP x3-serien er designet til en bred vifte af instrumentbrætkonfigurationer og tilbyder slanke designkanter med kant-til-kant glasskærme. Du vil opleve en hurtig og responsiv højhastigheds processorkraft, der gavner alle indbyggede sensorer som ekkolod og radar, mens den forbedrer brugeroplevelsen på tværs af hele netværket.

Ekkolodsversionerne (GPSMAP xsv-serien) tilbyder indbygget understøttelse af Ultra High-Definition ClearVü™ og SideVü™ scanningsekkolod med levende farvepaletter, der har høj kontrast, som hjælper med at skelne fisk fra struktur sammen med det traditionelle CHIRP ekkolod.

Plotterserien understøtter hele udvalget af Garmin Panoptix™-ekkolodder, inklusive det prisvindende LiveScope™-ekkolod med live-scanning. En særlig transducer til dette er påkrævet og sælges separat.

Når GPSMAP´en er integreret med en Garmin Force trollingmotor, kan du skabe ruter og spor, som trollingmotoren kan følge, mens du fisker. Fra plotterskærmen kan du også styre hastighed, tjekke batteritid og meget mere.

 

Læs mere om Garmins GPSMAP 1623 her.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This