De superfede kystørred-stænger Shogun AGS fra Daiwa er kommet i en ny version i et klassisk design, med et moderne twist – krydret med opgraderet teknologi af højeste klasse.

Kombinationen af SVF kulfiber, X45-konstruktion og Nanoplus teknologi giver nogle utrolig lette klinger med en høj svingningsstabilitet, der øger præcisionen, fordi stangen lynhurtigt vender tilbage til ubøjet tilstand i samme sekund agnen er sluppet og flyver igennem luften. Og – på grund af spigot ferrulen med avanceret V-Joint teknologi, er det muligt at konstruere en virkelig tynd klinge, der giver minimal luftmodstand – samtidig med, at den er rigeligt stærk til at fighte selv den største havørred. Netop disse egenskaber har forbedret stangens bøjningskurve, og X45 konstruktionen giver en super effektiv ladning af klingen, inden kastet afgives.

Stængerne, der er monteret med Air Sensor hjulholdere og split-grip kort håndtag, fås i fire modeller fra ni fod og kastevægt 5-25 gram til 10 fod og kastevægt fra 10-35 gram. Den vejledende pris ligger fra cirka 2900 til 2970 kroner.

Læs mere om Daiwa Shogun AGS stængerne her.

Husk du kan følge Daiwa Scandinavia på Facebook og Instagram.

 

Daiwa Shogun AGS

Daiwa Shogun AGS

                                                                                                                 Daiwa Shogun AGS

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This