Med det nye 20 BG Monocoque fastspolehjul har Daiwa i 2021 introduceret en ny generation af super stærke og holdbare BG hjul. Takket være MQ-designet, kan man overdimensionere gearet med 20-40 % uden at gå på kompromis med vægt og størrelse, hvilket giver en virkelig effektiv kraftoverførsel samt utrolig lang levetid på gearet i forhold til normale spinnehjul. Tænderne på gearet er også ekstra store, hvilket forstærker denne effekt.

Hjulhuset er fremstillet af vridningstabilt aluminium, som giver en virkelig god beskyttelse af gearet og hjulets ædlere dele, hvilket sikrer, at hjulet også på den lange bane kører silkeblødt. På grund af hjulets kraftige opbygning er det især et hjul, der har sin force med til det grove fiskeri med store agn samt store og stærke fisk

Størrelse 2500-4000 har automatisk bøjeoverslag, mens det er manuelt på udgaverne fra str. 5000 og op. Hjulet, der har 6 kuglelejer, ATD-bremse, kulfiber bremseskiver, ABS Long Cast Spool, CNC skåret alu håndtag og Hi-Grip greb på håndtaget fås i 10 størrelser fra 2500-20000 og koster vejledende fra 1729 til 2179 kroner.

Læs mere om hjulet her.

Du kan også  følge Daiwa på Facebook og Instagram

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This