Fabio Vilasi, som du kunne læse om for nylig på fiskogfri.dk, er – ud over sine mange flotte havørreder,  kendt for at producere håndlavet endegrej til kystfiskeriet efter havørred. Blandt hans mest kendte successer er Noahs Wobler, Cierello Wobleren og 747 – og her på det seneste har han også lavet de to blink Danser og Cicerello.

Som abonnent på Fisk & Fris Youtube kanal, hvor det er gratis at abonnere, får to af vores abonnenter nu muligheden for at vinde et sæt med 4 Danser blink (2 farver) og 4 Cicerelloblink.(2 farver) (vist ovenfor). Førstnævnte er et super lækkert bredt rotationsblink, der vimser forførende afsted og roterer på spin-stoppet. Sidstnævnte, er en mere smal og langt kastende tobisimitation, der vrikker forførende gennem vandet på en måde, der kan få selv den sløveste havørred op på finnerne.

Alt, hvad du skal gøre for at deltage i lodtrækningen om de to lækre præmier – ud over at være abonnent på Fisk & Fris YouTube, er at svare på, hvem der har lagt navn til Noah Wobleren, der var Fabios første serieproducerede kystagn. Du kan læse en hel masse om Fabio og historien bag hans kystagn her.

Svaret poster du i facebooktråden om konkurrencen, der er publiceret her d. 8 december på Fisk & Fris facebook. Konkurrencen kører indtil fredag den 17 december kl 12, hvor vi annoncerer de to vindere af konkurrencen på Fisk & Fris Facebook.

Tjek FNV-Paint og de mange fangster på Fabios kystagn på hans facebookside her.

Tradea brugt fiskegrej

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This