– Mads Petersen og jeg havde forleden taget fri for at køre til Vestsjælland for at fiske regnbuer på kysten, fortæller Ulrik Møller. – Vi startede lidt syd for Kalundborg om morgenen, og efter 10 minutter så vi en fisk – hvorefter vi begyndte at fiske.

– De var inde på meget lavt vand, og det var ret svært, at få det lille blink til at gå godt i vandet uden at hænge fast i vandplanter, men Mads fik to, og derefter var der ikke mere action. Vi forsætte sydpå mod det næste stop. Der var allerede en, som havde fisk på, da vi kom, så vi valgte at fiske der.

– En stor stime huserede tydeligvis i området, så vi begyndte at fiske. Vi forsætte med små mikroblink som fx FTM Hammer samt små gennemløbere på 4,5 gram. Efter et par timer havde vi fået 9 fisk tilsammen med flere over 5 kg. Herefter gik der cirka 40 minutter, hvorefter vi ikke så mere, så vi kørte videre. Vi fik dog ikke mere denne dag, men så fisk på alle pladser vi besøgte. Alt i alt en fed dag i et meget flot vejr, slutter han.

Hvis du vil have lidt inspiration til burhøns på flue, hvilket er super effektivt og perfekt til begyndere, da man ikke skal kaste særlig langt, bør du lige tjekke disse to vidoer:

Kystregnbuer – sådan fanger du dem

Kystregnbuer på flue

Samt denne artikel:

Kystregnbuer – 100 meter løb i waders

Knæk og bræk i jagten på burhønsene.

 

Tohatsu

 

Mads Petersen med en af de flottre regnbujer makkerparret fangede på Vestsjælland.

Mads Petersen med en af de flotte regnbuer makkerparret fangede på Vestsjælland.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This