Som abonnent på Fisk & Fris YouTube kan du i den kommende tid være med i konkurrencen om at vinde den nye lækre kyststang fra tyske Sportex: Captor RS-2 Seatrout til en værdi af 2150 kroner. Alt hvad du skal gøre – ud over at abonnere på kanalen – er at svare på følgende spørgsmål: Hvilke fittings er stængerne udstyret med? Skriv svaret i tråden på de facebook posts, der laver PR for konkurrencen i den kommende tid.

Captor RS-2 Seatrout er anden generation af Captor-serien, der er kendt for sine ekstremt lette, hurtige, velkastende og velafbalancerede klinger med halvaktion. Klingen lader hurtigt til fuld kastekapacitet og retter sig lige så hurtigt ud, så du øger præcisionen i dine kast. Stængerne føles både lette og følsomme samtidig med, at de har masser af power til at sætte krogen – og fighte selv store kystørreder. Serien er monteret med high-end fittings i form af Seaguide SIC øjer, FUJI DPS hjulholder og Seaguide D-hook krogfæste.

Som vinder af konkurrencen, kan du selv bestemme, om du vil have 275 eller 305cm versionen med max kastevægte på hhv 25 og 28 gram. Stængerne er todelte.

Du kan abonnere på Fisk & Fris YouTube kanal her.

Læs mere om Sportex Captor RS-2 Seatrout her.

 

Hvidovre Sport

 

 

Sportex: Captor RS-2 Seatrout - Ugens Konkurrence

Sportex: Captor RS-2 Seatrout

 

Sportex: Captor RS-2 Seatrout - Ugens Konkurrence

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This