Som gratis abonnent på Fisk & Fris YouTube kanal kan du nu vinde en super fed kollektion af Inno bombardaflåd, rørfluer, forfang, kroge & tilbehør til en værdi på over 600 kroner fra bombardashop.com. Med dette sæt er du bedre end godt rustet til din næste kysttur med bombardastangen.

Du kender sikkert allerede det lille danske firma bombardashop.com, der gennem mange år har specialiseret sig i et lave unikke kluddersikre bombardaflåd af forskellige densiteter og typer. Manden bag bombardakollektionen fra Inno er Martin Buch, som var en af de første herhjemme, der eksperimenterede med bombardaflåd allerede i halvfemserne. Du kan læse hele historien om det spændende udviklingsforløb produkterne har været igennem i artiklen ”På kysten med bombardaens Godfather” her.

I ugens konkurrence vil du som vinder modtage et sæt med Inno Click Bombarda´er, som er meget kluddersikre pga den enkle faste montage. På flåddene kan man ændre vægtfylde og udskifte kroppen – uden at binde nye knuder pga blinklås i toppen, og INNO Clicks kaster framragende også i modvind. Med i præmien får du fluer og materialer til at fiske rørflue med L-rig – en super simpel teknik, der giver en langt højre landingsrate end du kan opnå med normale enkeltkrogede fluer. I pakken er der således også Inno-TFS rørfluer, Owner kroge, forfang mm.

Med i præmien får du også den nye Inno Insulator, der blandt andet kan vikles omkring hjulfoden, så stangen ikke er så kold at holde på om vinteren. Hvad du mere kan bruge den til, kan du læse om i en af de kommende grejnyheder på fiskogfri.dk hvor vi anmelder netop dette nye, lækre produkt.

Du deltager og tilmelder sig konkurrencen ved at svare på følgende spørgsmål: Består en Inno Click Bombarda af en eller flere dele? Skriv dit svar i tråden om konkurrencen på Fisk & Fris facebook her den 11. februar. Konkurrencen afsluttes den 17 februar kl. 12.00.

 

Tradea brugt fiskegrej

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This