Som gratis abonnent på Fisk & Fris YouTube kanal kan du i denne uge deltage i konkurencen om en super fed bærbar solpanel-oplader til en værdi af 1449 kr fra Friluftsland – Goal Zero Nomad 20 Portable Solar Charger, så du altid er sikker på at have strøm nok på din mobil, powerbank eller oplader eller bærbare på fisketuren. Alt hvad du skal være for at deltage i konkurrencen er at besvare følgende spørgsmål: Hvor høj en effekt giver Goal Zero Nomad 20 Portable Solar Charger? Svaret poster du i tråden om konkurrencen fredag d. 11 august på Fisk & Fris facebook – eller i andre tråde om samme konkurrence. Konkurrencen slutter den 25. august kl 12.00.

Læs meget mere om bærbare solpanel-opladere i denne artikel på fiskogfri.dk.

Goal Zero Nomad 20 Portable Solar Charger er en let og praktisk solcellepanel der er kraftigt nok til at levere strøm til alt det der er behov for på de fleste ture i det fri.

Goal Zero Nomad 20 Portable Solar Charger er et solpanel der er opdelt i tre segmenter. Panelet måler ca. 30 x 19 x 3 i sammenfoldet tilstand og ca. 30 x 55 x 2 når det er helt foldet ud. Den indbyggede støttefod gør det nemt at stille solpanelet op i lejeren, og fire huller i hvert hjørne på det udfoldede panel gør det nemt at montere solpanelet på rygsækken, så enhederne kan oplades undervejs på de solrige dage. Med en lav vægt på 1,03 kg samt en effekt på 20 watt, egner denne solcelleoplader sig godt til ture, hvor der kun er behov for at kunne oplade mindre enheder såsom mobiltelefoner, powerbanks eller pandelamper.

Panelet har ikke indbygget batteri, og skal derfor bruges til at oplade enheder direkte i solen, eller anvendes i kombination med en powerbank, hvis strømmen skal gemmes til senere brug.

Detaljer

Mål, foldet ud: 29,2 x 55,3 x 1,9 cm

Mål, foldet sammen: 29,2 x 19 x 3,2 cm

Effekt: 20 W

Solar Port: 14 – 22 V, op til 1,3 A (20 W max)

USB: 5 V, op til 2,1 A (10,5 W max)

Vægt: 1,03 kg

Set hos Friluftsland – læs mere her.

 

Jans Lystfiskershop

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This